Lekker uitgerust en gratis op de foto op 20 augustus!!! ;)

Weer een kinderochtend!!!

 

Omdat de afgelopen twee keer zo'n groot succes was (laatste keer zelfs 16 shoots) gaan we gewoon door met deze leuke, gezellige kinderochtenden. En hoe lekker, de laatste zaterdag van zomervakantie. Zaterdag 20 augustus 2016.  Dan zijn de kinderen in ieder geval lekker uitgerust en hebben ze een mooi kleurtje ;)

 

Meld je nu vast aan en kom deze zaterdag gratis 15 minuten in de studio. Laat je verrassen door ons en bepaal achteraf pas of je foto's mooi genoeg vindt om te bestellen.

 

Goed idee toch?!

 

Wij vinden het gezellig als je langs komt met je kinderen. Maar wacht niet te lang. De vorige keer was de ochtend in twee dagen volgepland. Neem daarom direct telefonisch contact met ons op via 033-2461695.

 

Allemaal in ieder geval een fijne vakantie en misschien tot 20 augustus. Wij hebben er al zin in!

 

Robert Koelewijn

Studio Nijkerk

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0