Studio Nijkerk trouwfotografie

Mijn naam is Robert Koelewijn. Ik ben de fotograaf van Studio Nijkerk. Ik werk intussen al meer dan 20 jaar als bruidsfotograaf (zo'n 800 bruidsparen voor mijn lens gehad) . De keuze voor een bruidsfotograaf is geen makkelijke. Om te beginnen moeten zijn of haar foto's jullie aanspreken. Daarnaast hoop je natuurlijk dat de fotograaf een redelijke prijs vraagt voor zijn diensten.

En daarnaast is het ook nog erg prettig als jullie het een beetje goed kunnen vinden met de fotograaf. Dit zijn wat mij betreft de argumenten die bepalen welke fotograaf bij jullie past.

De meeste bruidsparen komen bij mij terecht, omdat ze mij op een andere bruiloft hebben meegemaakt. Maar dat geldt natuurlijk niet voor alle bruidsparen.

Kijk daarom rustig even naar mijn portfolio. Dan hebben jullie gelijk een beeld van van werk. Qua prijzen ben ik transparant. Jullie weten vooraf precies waar je aan toe bent. Dit laat ik zien in 3 pakketten. Hebben jullie andere ideeën of wensen, laat het me weten. Met mij kun je bijna alle kanten op. Bel me gerust op 06-53937223, zodat ik jullie vragen direct kan beantwoorden. En worden jullie vervolgens enthousiast, dan kunnen we misschien een afspraak maken om elkaar te ontmoeten. Gezellig!

Tegenwoordig wil iedereen graag de digitale bestanden ontvangen, dus daarom worden bij elke trouwreportage standaard de hoge resolutie bestanden geleverd. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Hebben jullie toch een andere wens, je wilt mij bijvoorbeeld gewoon alleen een uurtje bij de plechtigheid, bel gerust. Alles is mogelijk!

"Door je relaxte houding hebben we nauwelijks aan de regen gedacht"

• Halve dag fotografie ( 4 uur), inclusief alle originele beelden en een selectie bewerkte beelden ( ongeveer 150 )

• Hele dag fotografie ( 8 uur ), inclusief alle originele beelden en een selectie bewerkte beelden ( ongeveer 300 )

• Hele dag fotografie en avond tot 23.00 uur, inclusief alle originele beelden en een selectie bewerkte beelden ( ongeveer 500 )

645,00 EURO

895,00 EURO

1395,00 EURO

"Zo fijn dat je ons precies vertelde wat me moesten doen, we houden

allebei namelijk niet zo van foto's"

Heel veel plezier en veel succes met alle voorbereidingen voor jullie mooie dag. Hopelijk zijn jullie enthousiast geworden en misschien ben ik straks wel de fotograaf die jullie trouwdag net dat stukje meer ontspanning geeft.

Wie weet tot snel!

Robert Koelewijn

Studio Nijkerk

Nijkerk

info@studionijkerk.nl

Portfolio trouwreportages

Neem direct contact op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.